2010-09-02 ? 20:46:43

Militärutryckning civilakläder (MUCK)

Hej svejs!
Jaha, då var mitt äventyr här i det militära snart över. 11 månader stress, lök, högvakt, puts, strid, fält, skjutningar, ridning... ja vi har hunnit med massor på dessa månader. Och i morgon är det den dagen jag aldrig trodde skulle komma MUCK!

Men ursch var ångest jag har. Har aldrig varit så kluven till en grej som jag är nu. Visst ska det bli skönt att slippa putsa ridstövlar och pressa m/ä till långt in på nättera, eller vara stallpost och slita i stallet från tidig morgon till sen kväll, eller stå post på slotten där det händer absolut ingenting, eller tälta i -27 grader, eldställningar mitt i natten. Minnerna är många. Men jag kommer sakna det. Värst är det nog att separara från plutonen*snyft*. Onda andra! I morgon kommer det nog bli en och annan tår.

Nu ska vi inte vara negativa. Det är ju faktiskt en pinne kvar;) O nu i veckan har vi festat och haft kul:) Igår hade vi muck-middag. Trevlig tillställning, sen drog vi vidare till krogen. Där var i princip hela 4:e skvadron var=D I morse sprang vi. Inte så kul när man druckit dagen före. Men men konsekvens av nattens festande. Idag har även befälen visat lite snygga bilder på oss och sagt några fina ord:)

Det vi också gjort i veckan är avrusta. Lämnat in all materiell. Så nu gapar skåpen tomma:/ Inga mer gröna kläder.

Nu ska jag sova min sista natt här på kasern med mina underbara kamrater. Nu ska jag njuta av den sista kvällen på kasern:)

//Laine