2010-07-29 ? 19:38:47

Ledighet!

Hej hej!
Nu är det inte långt kvar till muck. Cirka en månad. 11månader har bara rusat förbi. Just nu njuter jag av ledighet:) Lite synd bara att regnet öser ner utanför fönstret, men men. Har varit ledig sedan i söndags och har mest tagit det lungt. Har träffat Alex, hjälpt till med bytet av köket, snackar resa med My och spenderat tid med Tingeling.
 
Här är lite bilder från veckan:


Tingeling och Alex=)


Tingeling och jag badar.


...och här spenderar jag och my förhoppningsvis vår vinter;)


//Laine
2010-07-23 ? 21:02:03

Utländska vapen=)

Hejhej!
Back in bussines^^ Igår red vi en runda igår i skogen. Ont i rumpan. Efter de så åkte vi till Kungsängen och skjöt m16, kalashnikov, psg90 och pistol. Så j*vla najs^^ skoj att skjuta med utländska vapen. De ver lite mer drag i dem än våra "ärtbössor" hehe. Blev dock inte så många skott per vapen men kul var det. Favoriten var nog pistolen. Där fick vi tömma magasinet med enhandsfattning. Kännde mig som Gunvald;) Eller kanske psg90 var roligast... nä fan. Kan inte bestämma mig. Det var helt enkelt grymt!!!
     Efter utbildningen i utländska vapen drog vi tillbaka snabbt till K1 och förberedde oss för paintball^^ Paintballen var hur skoj som helst. Men ont gjorde de;P Körde både på en "djungelbana"  i skogen och en bana med uppbyggda skydd. Körde i över två timmar och är helt blå om benen efter alla kulor och krälandet i skogen:) Blev även träffad i huvudet som resulterade i en bula^^
     Idag har vi mockat skit och ridit igen... Hästarna ska bara promenera i skogen enda fram tills måndag så de bara lungna turer. Och i morgon ska jag leva "The stallpost dream". och söndag är det hemgång=D plus en vecka ledighet igen:)


Här är några bilder från skjutningen:

Kalashnikov


M16




Jag skjuter psg90:)

Jag skjuter pistol^^

Alla nöjda och glada efter dagens skjutningar:P

//Laine

2010-07-21 ? 11:40:11

100721

Hejhej!
Jaha, då var snart ledigheten slut. I kväll bär det av till de gröna igen.  Har varit grymt skönt att vara ledig. Visst, jag har jobbat ganska mycket men har iaf fått vara hemma. Har tillbringat massa tid med Tingeling:D Ska bara ligger inne över helgen sen är jag ledig igen vecka 30:P och då ska nog jag och My boka transibiriska och flygresan hem:) Tre månader i Asien! Längtar redan;)




Min Tingeling njuter av ledigheten hon oxå:)



Bus i hagen^^


//Martina
2010-07-19 ? 11:51:56

Kent

Tja!
Var på Kent i lördags med Alex och Matilda:P Det var magiskt! Ni som inte var där missade verkligen en underbar konsert på hemmaplan. Trots ösregnet så var stämningen på topp. De spelade riktigt bra låtar, blandat från den nya skivan och de äldre. Bra blandning:D
     Dagen började med att jag träffade Alex på stan där vi köpte med oss käk hem till henne och käkade i solen på hennes balkong och drack vin och cider:P Sen bar det av till Parken Zoo där mötte vi upp Matilda och såg KENT=D Och kvällen anslutades med en liten krogrunda;) Tack som fan!



Kent^^



och blött var det:)


/Martina
2010-07-16 ? 23:48:00

Ledighet!

Tjenare!
Ligger i sängen och slappar efter långtur med Tingeling. En två timmars kvällsritt var underbart:P De tre senaste dagarna  har jag jobbat. Fixat med larm och grejor som jag knappt hade gjort förut, men de gick ju bra de med;P Ledig i morgon och då är det Kent med Alex och Matilda. Kommer bli grymt:P Längtar redan. Hoppas de blir bra väder så vi kan sitta ute och dricka lite före;P

Amanda och My är på Arvika festivalen och där ifrån får man lite roliga sms av mina goa vänner:P hehe! Dikter och rim mm. Ja, de gör mig bara liiite avundsjuk. Hade varit grymt skoj att varit där. Peace and love 2008 var oslagbart. Fint väder, underbara människor, god dricka och fram för allt: bra musik:D






Jag, Amanda och My på Peace and Love -08=D

//Laine

2010-07-10 ? 22:09:37

Jaha och var tror ni jag tillbringar dessa varma dagar? Jo på sthlm slott i uniform...

Hej hej!
Senast du läste har inte vardagen ändrat sig särskillt mkt. Fortfarande sjukt varmt ute och högvakt på Sthlm slott. *phu* så svettigt. En god nyhet är att jag var frivakt onsdag och torsdag så jag drog hem och tillbringade lite tid med My på stranden och på sjön:D Drog hem redan på tisdag kväll efter en eftermiddag på Gröna Lund med Onda Andra pluton:P Grymt skoj med karusell. Tror man aldrig växer ifrån karuseller;)

Idag gjorde vi en MVG avgång och krossade tredje pluton =) Kändes gött att krossa drilltroppen. Men nu gäller det att tagga till tills i morgon då vi har en ny vakt. Måste visa oss bäst då med;) I morgon har jag samma post som föregående vakt. Post två, på yttre borggården, där solen steker nått grymt. Och massa turister som trycker upp sina kameror i ansikter hela tiden.
     Efter avgången i dag hade vi, som vanligt, vård av paradutrustningen men också närkamp. Grymt kul, trots att alla var slitna efter dygnet på slottet.
     Efter avgången på måndag har vi lov:D Underbart! Och så ska jag, Alex och Matilda på Kent i parken zoo. Det kommer bli grymt:D

Hejdå// Laine
2010-07-05 ? 21:00:04

Sthlm slott

Hej!
Då var ännu ett dygn på Stockholmsslott avklarat. Musikkåren vi hade med oss var gryma. De underlättade den otroligt svettiga marschen genom stan. Men vi klarade det utan att någon svimmade=) På slottet var jag patrull och sprang på vätskerundor hela tiden eftersom termometern stod på 30 grader.
    Men denna vecka började inte bra. Glömde skåpsnycklarna hemma. Helt jävla IG. Men som tur var så fick jag hjälp av en snäll MP kille som klippte upp låsen^^.

Var hemma fredag-lördag=) Skönt! På fredagen skjutsade jag in lillebror till Trafikverket där han tog sitt körkort=) GRATTIS! Medans han körde upp shoppade jag lite på Tuna Park. Shorts, skjorta, bikini och Kents nya album;) Efter det var jag en sväng till Udden med mormor och badade och solade.
     Kvällen tillbringade jag på hästryggen. En långtur med mkt trav och galopp blev det. Och inte ens lite trött blev hon. Ett litet krutpaket:D
     Hela lördagen var jag, mamma och mormor ute på sjön med båten. Solade och badade på Ormhälla. Ann, Petter och Erika kom förbi med deras "något" större båt. Första dagen på sjön slutade, som vanligt, med att jag brände mig:/ ONT! Är man inte noga med solkrämen så får man skylla sig själv. Kan meddela att det inte var så skönt att sätta på sig en skjorta och en svinvarm m/ä och gå till slottet dagen efter..

Inte så mkt mer som hänt. Veckan fortsätter med högvakter på sthlm slott, så om någon är sugen på att kolla så är det bara att komma förbi slottet onsdag, fredag eller söndag. Men eftersom väderleken ser ut att bli den samma som de föregående dagarna så tycker jag ni ska bada och sola i stället, och lova att tänka på mig när jag står och svettas på min post i solen;P

Over and out!